Mūsējie dodas uz "Etnies European Open 2004" (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 21. līdz 23. maijam skeitbordisti Gatis Celmiņš un Madars Apse (abi Boards.lv) piedalīsies “Etnies European Open 2004” sacensībās Zviedrijā, Linčēpingā.

Sacensības notiek "Fun Skatepark" pasākuma ietvaros, un tajās, kā informē kluba "VEST" preses dienests, piedalīsies visi Eiropas talantīgākie un meistarīgākie sportisti. "Etnies European Open 2004" mači notiek jau septīto gadu. Šīs sezonas kalendārs: 21.-23. maijs - Linčēpinga, Zviedrija, 11.-13. jūnijs - Minhene, Vācija, 10.-13. septembris - Roma, Itālija.

Madars Apse.
Sacensības neoficiāli sākas ceturtdien, 20. maijā, kad dalībnieki aprod ar jauno skeitparku un iesildās. Piektdien, 21. maijā, jau sākas oficiālie mači - pirmskvalifikācija. Sestdien, 22. maijā, - kvalifikācija, bet svētdien, 21. maijā, sacensību pēdējā dienā – pusfināls, fināls un apbalvošanas ceremonija. Lai piedalītos “Etnies European Open 2004” sacensībās, dalības maksa ir 30 eiro, turpretim balvu fonds ir 10000 eiro. Jau no pagājušā gada 100 sportisti ir kvalificējušies sacensībām. Šo maču uzvarētāji (Top 5) saņem oficiālu ielūgumu piedalīties “World Cup Skateboarding” sacensībās Eiropā.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu