"Z-Scars" prezentēs jaunu singlu "Varbūt" (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo sestdien, 1.maijā, klubā „Kaļķu vārti” notiks grupas „Z-Scars” jaunā singla „Varbūt” pirmatskaņojums, kuram līdz maija beigām plānots radīt videoklipu.

„Dziesma ir par cerībām — par to, ka viss, ko mēs vēlamies, var piepildīties,” „Varbūt” raksturo grupas solists Andris Kivičs. Viņš atzīst, ka „Varbūt” ir netipiska „Z-Scars”, tā ir arī pirmā dziesma, kuras vārdu autors nav A.Kivičs. „Tā ir vienkārša un askētiska, dziesmā nav nekā lieka — uzsvars ir likts tikai uz vokālu un tekstu,” piebilst „Z-Scars” solists. Vārdus singlam „Varbūt” ir sarakstījusi stiliste Dana Dombrovska, kas palīdz izstrādāt arī grupas skatuves stilu. Jaunajam singlam līdz 29.maijam iecerēts izveidot videoklipu, kura pirmizrāde ieplānota Valmieras rokfestivāla laikā. Videoklipa tapšanā strādā māksliniece Beatrise Gore, stiliste Dana Dombrovska un operators Sandris Jūra. Koncerta sākums klubā „Kaļķu vārti” - plkst. 23.59. Singla „Varbūt” pirmatskaņojums Radio SWH ēterā būs 30.aprīlī plkst. 15.10.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu