Pielej pilnu bāku, bet mašīna nekust ne no vietas (84)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Statoil" tirgo benzīnu, kurš nemaz nedeg, toties sabojā mašīnu, par to sašutis mūsu skatītājs Imre. Pielējis pilnu bāku, 55 litrus benzīna "Statoil" uzpildes stacijā Dzelzavas ielā 14, Imre nav varējis iedarbināt mašīnu. Nācies lūgt palīgus, lai auto aizvelk uz servisu. Tur speciālisti teikuši, ka pie vainas nekvalitatīva degviela – apmēram trešdaļu bākas aizņēmušas želejveidīgas nogulsnes.

Imre: „Visa benzīna padeves sistēma cieta, nācās to tīrīt, kā arī degvielas sūnis tika mainīts, kurš bija nobrucis.”

Report.: Remontdarbi izmaksājuši 92 latus. "Statoil" izdevumus atteicies atlīdzināt, jo, veicot analīzes Dzelzavas ielas benzīntankā, viss bijis kārtībā.

Normālam benzīnam būtu jāizskatās tādā krāsā kā apakšējā daļa, vienīgi šķidruma ziņā tam jābūt kā augšējā daļa. Vēl varētu piebilst to, ka viņš vispār nedeg. Nezinu, kas tas ir, bet benzīns tas nav!

"Statoil" atzina: lai gan reizēm atkušņu laikā gadoties, ka degvielas tvertnēs iekļūst ūdens, šajā gadījumā viss bijis kārtībā. Loģistikas vadītājs domā, ka nogulsnes benzīnbākā bijušas jau iepriekš, turklāt mašīna neesot pirmā svaiguma – tai ir ap 20 gadiem.

Ēriks Ulmanis, SIA „Latvija Statoil” loģistikas vadītājs: „Neatkarīgi eksperti, arī servisa kompānijas pārbaudīja tehnisko stāvokli, tika paņemti paraugi no tvertnēm, no tvertnes apakšas, lai redzētu, vai kādi nosēdumi varētu būt DUS tvertnē. Pēc laboratorijas pārbaudes nekādas novirzes no standartiem netika konstatētas.”

Tikmēr Imre ir gatavs cīnīties par savu taisnību, iespējams, pat tiesā.

Komentāri (84)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu