Top jauniešu mākslas laboratorija Karostā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

1. un 2. maijā Karostā, Kultūras un informācijas centrā, ap 30 Liepājas jauniešu rādīs savus talantus, vaļaspriekus un aizraušanos kādā no piecām mākslas jomām: vizuālajā mākslā, fotomākslā, literatūrā, mūzikā un teātra mākslā. Tādējādi tiks realizēts interaktīvais kultūras projekts "Jauniešu mākslas laboratorija "Piramīda"".

Tajā plānots iesaistīt Rīgas, Liepājas un Valmieras pilsētu un rajonu jauniešus, dodot viņiem iespēju radoši izpausties un sekmējot pozitīvas attiecības ar mākslu, kā arī iepazīstinot viņus ar jauno profesionālo radošo personību māksliniecisko darbību un uzskatiem par mākslu, tās modernajām tendencēm. Projekta koordinatore ir Dita Ābola no Rīgas Doma kora skolas. Projekta gaitā radītie mākslas darbi (dzeja, proza, zīmējumi, fotogrāfijas u.c.) tiks nodoti bērnu namiem. Liepājas domes Finanšu komiteja šo projektu atbalstījusi ar 200 latiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu