"Klubu dzīvē" kāda nopietna jubileja

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Drū Berimora pirms vairākiem gadiem bija pazīstama kā Holivudas uzdzīvotāja un naktsdzīves baudītāja. Lielās zvaigznes gan pagaidām nebrauc atpūsties mūsu naktsklubos, lai gan, iespējams, velti. Klubi Rīgā vismaz pagājušajās nedēļas nogalē bija pārpildīti, diez vai vainojams pilnmēness, Vislatvijas Daču svētki vai algas diena. Rubrikā "Klubu dzīve" kāda nopietna jubileja, kāds uz otru pusi apmests kažoks jeb mainīts stils un kaut kas pavisam jauns un vēl nebijis.

Pagājusī nedēļas nogale bija pārvērtību laiks bārā “Public”. Tas pārtapa par klubu. Turpmāk nedēļas nogalēs tur strādās Latvijā pazīstami dīdžeji.

Pirmā pārvērtību nakts nebija īpaši veiksmīga. Ar iecerēto latīņamerikāņu dress-code bija pavisam švaki. Bet dzīve jau arī nav pasaka, kur noskūpstītā varde uzreiz pārvēršas princesē, iespējams, nepieciešams laiks.

Un, ja “Public” viss vēl priekšā, tad kādam gaviļniekam tik daudz jau aiz muguras. Temats “Cita Holivuda Citā Operā” - viss personāls pārtapis kino tēlos, tiek svinēta 8. dzimšanas diena. Parasti jau 8. ar tādu vērienu nesvin, tiesa, klubam, kas tik ilgi izdzīvojis, katrs gads ir augstā vērtē un katra dzimšanas diena svinēta kā apaļa jubileja.

Protams, īpašiem viesiem klātesot.

Egils Zariņš, žurnālists: “Es neatceros, bet 4. jau svinēju. Te ir kā ērtās čībās.”

Ruslans, kluba mākslinieciskais noformētājs: „Tā dzirdēts, ka te ir īpaša aura.”

Sveikt gaviļnieku bija ieradušies arī mūziķi.

Olga, dziedātāja: “Te ir manas jaunības dienas.”

- Ko vari novēlēt klubam?

Ruslans: “Palikt par klasiku!”

Labi teikts, kas gan var būt stabilāks par to, turklāt piemērots dažādiem vecumiem.

Daudzviet pasaulē pagājušajā nedēļā svinēja vēl viena klasiķa dzimšanas dienu. Arī Rīgā. Te vērienīgākās svinības klubā “Depo”. Pagājušajā nedēļā savu 59. dzimšanas dienu būtu svinējis Bobs Mārlejs.

Sestdien Vecrīgas klubā pulcējās viņa mūzikas cienītāji.

Alise, kluba apmeklētāja: “Es vienkārši mīlu Bobu Mārleju!”

Kaspars Ozols, žurnāla “FHM” redaktors: “Brīvība!”

Un atkal jau pārliecinājāmies, kā mēs mīlam vasaru! Arī dredus un cilvēku, kurš atstājis tik daudz pozitīva šai pasaulei. Tovakar daudziem pat likās - Bobs aizvien ir dzīvs!!!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu