CABARET "Sapņu fabrikā" (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

30. un 31.decembrī pēdējoreiz "Sapņu Fabrikas" zāle pārtaps par sveču gaismā ietvertu restorānu, kur rosīga atmosfēra sāksies jau no pašas ieejas!

Kabarē ir viena no intīmākajām mākslas formām, kā patiesums slēpjas attiecībās starp publiku un māksliniekiem. Tā ir savstarpēja saruna, kas prasa atklāsmi ne tikai no māksliniekiem, bet arī no skatītāja. Projektā iesaistītie cilvēki nav aicināti nejauši – visa radošā grupa agrāk vai vēlāk ir tuvinājusies šai tēmai un tagad, decembrī, ir gatavi sniegt savu kopdarbu Sapņu Fabrikas apmeklētājiem. Producents un režisors ir VIKTORS RUNTULIS, muzikālais direktors KĀRLIS LĀCIS, soliste LINDA LEEN, galvenā horeogrāfe ELITA BUKOVSKA, apvienotā deju grupa ir izveidota no FANDANGO (horeogrāfe AGNESE VĪKSNIŅA) un SPIRIT (horeogrāfs AIGARS MAGONS) dejotājiem, muzikālais pavadījums – SWEETWATERZ sastāvs un pieaicinātie mūziķi, tērpu mākslinieks – mūžam romantiskais ROBERTS KRAUZE, grafisko dizainu veido ARTIS RUTKS. Darbība uz skatuves un zālē solās būt aizraujoša, sākot no tango līdz austrumu motīviem, no a cappella dziedājuma līdz orķestra uzjundītajai ritmiskajai jautrībai. Būs gan konferansjē un restorāna saimnieks, gan smaidīgas oficiantes, jautrs bigbends un dejotāji un visu norišu centrā – Zvaigzne, mūžam mainīga, bet vienmēr pievilcīga. Kabarē nav kāds noteikts mūzikas vai deju stils, tā ir multimediāla māksla, dzīvs priekšnesums, kura laikā katrs klātesošais tiek skarts un uzrunāts. Šeit emocijas ir atkailinātas un tajā pašā laikā, nekas neliekas pārspīlēts, ne patiesa mīla, ne prieks un arī asaras, nē. Ja Jūs vēlaties to visu piedzīvot, pasēdēt kopā ar draugiem pie viena galdiņa un pabūt starp citiem romantiķiem, Jums ir jānokļūst decembrī Sapņu Fabrikā. Programmā: No pl.20:00 Cabaret saimnieks ar saviem asistentiem Jūs laipni sagaidīs un ierādīs vietas pie galdiņa, smaidīgas oficiantes gādās par Jūsu noskaņojumu līdz pat rītam, pl.20:45 tiek atklāta Cabaret izrāde, kurā 70 minūšu garumā no a capella dziedājuma līdz orķestra uzjundītajai ritmiskajai jautrībai, no tango līdz austrumu motīviem Jūs izklaidēs konferansjē, Zvaigzne, bigbends un dejotāji, Konferansjē turpinās uzturēt jautrību, Līdz pl. 01.00 spēlēs grupa “ Sweetwaterz”, no pl.01.00 – 03.00 dejas DJ vadībā, visu vakaru un nakti darbosies 2 bāri, ir iespējams pasūtīt furšetu. CABARET norisinās "Sapņu fabrikā" (Rīga, Lāčplēša 101) 30.,31. decembrī pl.20:00. Jums ir vienreizēja iespēja pavadīt jaungada nakti CABARET gaisotnē. Šī ir pēdējā izrāde ne tikai Belindai, bet arī CABARET izrādei. Biļetes var iegādāties "Sapņu fabrikas" foajē līdz pl.17:00

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu