Ziemassvētkos LNT piedāvās īpašu programmu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziemassvētkos un gada nogalē LNT skatītājiem piedāvās īpašu svētku programmu. Svētku programma sāksies jau 23. decembrī. Tad būs skatāma Garija Maršala romantiskā komēdija "Frenkija un Džonijs" ar Alu Pačino un Mišelu Faiferi galvenajās lomās. Mišelu Faiferi par šo lomu izvirzīja apbalvošanai ar "Zelta globusu".

24. decembrī būs plaša programma bērniem – tiks demonstrēta animācijas filma "Sniegbaltīte un septiņi rūķīši", komēdijas "Lampūnu ģimenes Ziemassvētki" un "Sprogainīte Sjū". Vakarā tiks rādīta seriāla "Soli pa solim" Ziemassvētku sērija. Tāpat 24. decembrī LNT rādīs Ziemassvētku koncertu "Ziemas pasakas", kurā piedalīsies populārie mūziķi Linda Leen, Rolands Ūdris, Zigfrīds Muktupāvels, Ingus Ulmanis un jaunā dziedātāja Rudīte Būmane. Koncertu rādīs plkst. 19.30. No plkst 21 tiks rādīta Jāņa Streiča melodrāma "Naktssargs un veļas mazgātāja" ar Arti Robežnieku un Aiju Dzērvi galvenajās lomās. 25. decembrī skatītājus priecēs leģendārā Krievijas multiplikācijas filma "Sniega karaliene", kā arī Odrija Hepberna un Gregorijs Peks Viljama Vailera komēdijā "Romas brīvdienas". Šī filma tika nominēta desmit "Oskara" kategorijās un saņēma trīs no tām. Savukārt 26. decembrī LNT demonstrēs Japānas multiplikatora Haiao Mijazaki 1997. gadā uzņemto animācijas filmu "Princese Mononoke". Tāpat būs iespējams skatīties Klinta īstvuda filmu "Pusnakts labā un ļauna". Režisora Klinta Īstvuda krimināldrāmā galvenās lomas atveido Kevins Speisijs, Džons Kjūsaks un Džuda Lavs. 31. decembrī tiks demonstrēta plaša programma visai ģimenei. Pa dienu tiks rādītas filmas "Ak, laimīgais suns", "Mīlas vabolīte", "Bagātais Ričs" un "Kevins no ziemeļiem". Atskatīties uz pagājušo gadu LNT aicinās kopā ar LNT ziņām un speciāli sagatavotu pārraidi. Tā būs skatāma plkst. 20.35. Svētku vakarā LNT piedāvās skatīties LNT Mūzikas video šovu, bet pēc pusnakts – videoklipu koncertu. Savukārt 1. janvāra ievērības cienīgākais notikums būs 2003. gadā uzņemtās Jāņa Cimmermaņa komēdijas "Pērku jūsu vīru" pirmizrāde. Lomās darbosies Aīda Ozoliņa, Zane Daudziņa un Jānis Jarāns. Scenārija autors Mihails Zadornovs. Filmu LNT rādīs plkst. 21.35.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu