Enrike un “7” (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis un visu sieviešu mīlulis Enrike Iglesiass 24.novembrī savas daiļrades cienītājiem piedāvās jauno studijas albumu angļu valodā “7”. “7” pirmais priekšvēstnesis ir singls “Addicted”, kuru var dzirdēt arī Latvijas radiostacijās.

“Es sevi pietiekami nenovērtēju,” saka Enrike. “Tas mani mudināja izveidot lielisku albumu.” Puisim gan vajadzētu būt ar sevi apmierinātam, jo iepriekšējo sešu albumu pārdošana pasaulē pierāda, ka viņš ir visu mīlēts (pieci no sešiem albumiem daudzās pasaules valstīs ir guvuši platīna diska statusu).

“Šajā albumā es gribēju koncentrēties uz lieliskas lirikas sacerēšanu. Dienas beigās noklausīties lielisku melodiju vienmēr ir labi, bet spēcīgs teksts spēj padarīt dziesmu mūžīgu, un tā nekad nepazudīs no cilvēku prātiem. Savā mūzikā centos būt tik patiess, cik vien ir iespējams: es rakstu par to, kas notiek manā dzīvē un man ir svarīgs. Šajā albumā iekļautas pēdējā pusotra gada sajūtas un attiecības; šīs dziesmas būs kas vairāk nekā parastas mīlas balādes. Šis būs ļoti personisks albums.”

“Es domāju, ka šis ir daudz sarežģītāks albums nekā “Escape”. Jaunajā albumā nebūs tik daudz “nospodrinātu” solo, daži no tiem ņemti tieši no demo ierakstiem. Bet tas man liekas daudz dabiskāk un patiesāk,” atzīst Enrike.

Pēc “Escape” tūres beigām Enrike jutās tik iztukšots, ka sestajam albumam “Quizas” nemaz netaisīja promotūri. “Quizas” tika izdots 2002.gadā, kaut gan patiesībā muzikālais materiāls bija tapis pirms “Escape”, kas iznāca 2001. gadā. Daudzi fani nemaz nezina par šā albuma eksistenci, tādēļ Enrike nolēma jaunajam albumam dot nosaukumu “7”. “Daudzi noteikti nemaz nezina, ka šis ir jau mans septītais studijas albums. Viņiem šķiet, ka man ir tikai divi vai trīs, bet… tā nav.”

Enrike dzimis 1975.gada 8.maijā Spānijā. Viņš audzis triju kultūru – latīņu, Eiropas un Amerikas – ietekmē. Viņa tēvs ir pazīstamais dziedātājs Hulio Iglesiass, bet māte – bijusī modele Isabela Preislere.

Pēdējā laikā Enrike masu mediju lokā vairāk nonāca ne savas muzikālās darbības, bet gan privātās dzīves dēļ. Viņa sakars ar krievu tenisisti un modeli Annu Kurņikovu bieži bijis mediju uzmanības lokā.

Šogad, pēc albuma iznākšanas, Enrike neplāno doties albuma popularizēšanas tūrē, bet gan uzstāties dažādos pasākumos.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu