Šoziem atklās pirmo "indoor" parku Rīgā (81)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šoziem riteņbraukšanas interesenti Latvijā varēs savus zirgus tik ļoti negandēt pretīgos laika apstākļos - tepat Rīgā tiks atvērts pirmais "indoor" parks.

Piebilde - skeiteriem un in-line piekritējiem arī būs, ko tur darīt. Slēgtais parks sastāvēs no diviem angāriem, kuros paredzēta BMX trase, dirti, skeitparka konstrukcijas un izbūves triālam. Skan kā pasakā, vai ne! Uzreiz jāpiebilst, ka projekta autori un realizētāji ir neoficiālās apvienības "Kirbish Racing Team" pārstāvji, kuri visas izmaksas sedz no savas (ģimeņu ;)) kabatas, tāpēc viss augstāk minētais nebūt neparādīsies uzreiz. Ķirbīši sola, ka jau uz nākamās nedēļas beigām vienā angārā būs pāris dirtu un konstrukcijas triālam. Skeitparka konstrukcijas uz ziemu plānots sarunāt no Jūrmalas skeitparka: tīri loģiski - ziemā tur tāpat neviens nevizinās. Prieks nebūs par velti - un tas ir saprotams. Ieeja maksās pusotru latu dienā, taču varēs iegādāties arī mēneša abonementu par 15 latiem. Pirms braukt sākšanas katram būs jāparaksta dokuments, ka neviens nav atbildīgs par viņu gadījumā, ja sanāk satraumēties. Jebkurā gadījumā vēl vismaz nedēļu varat indoru nemeklēt - kā būs pirmās "braucamās" instalācijas, par to tiks informēts šeit. Lokācija - netālu no LSPA.

Komentāri (81)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu