Tralmaks neapmierināts ar sniega tīrīšanu Rīgā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas pilsētas izpilddirektors Māris Tralmaks (LSDSP) šorīt sanāksmē ar pilsētas izpilddirektoriem un atbildīgajiem dienestiem paudis neapmierinātību par gauso sniega tīrīšanu galvaspilsētā.

Tralmaks nav apmierināts gan ar sētnieku darbu, gan ar Ceļu pārvaldes darbu snigšanas laikā, sacīja Rīgas domes projektu koordinators sabiedrisko attiecību jautājumos Dzintars Zaļūksnis.

Izpilddirektors uzdevis nekavējoties sasaukt sētnieku sanāksmes, kurās dot rīkojumu par sniega tīrīšanu un pretslīdes materiālu kaisīšanu uz ietvēm. Tralmaks paudis neizpratni par to, ka uz ietvēm ļoti maz kaisītas smiltis, lai gan tās sagādātas pietiekamā daudzumā.

Pašvaldības policijai atgādināts, ka ir nepieciešams noformēt administratīvo pārkāpumu protokolus arī par privātajām teritorijām, kuras nav sakoptas.

Vissmagākā situācija pašlaik esot ar sabiedriskā transporta pieturu tīrīšanu, jo 450 pieturām, kuras pērn apsaimniekoja pašvaldība, šogad pēc izmaiņām likumos klāt nākušas vēl 1000 pieturas.

Tralmaks sanāksmē norādījis, ka lielā daudzumā brīvdienās snigušais sniegs nav vērtējams kā stihija, bet tas pārbaudījis atbildīgo dienestu spēju operatīvi rīkoties. Izpilddirektors atzinis, ka ne visas struktūras ir bijušas uzdevumu augstumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu