Tavi piedzīvojumi filmā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piedzīvojumu filmas plašākai Latvijas publikai ir reti pieejamas un maz pazīstamas, lai gan filmas par alpīnismu, ūdenstūrismu, velotūrismu un daudziem citiem ceļojuma veidiem izraisa atzinību un publikas sajūsmu visā pasaulē.

Tieši tāpēc tūrisma kluba Amata direktors Armands Bērziņš 8. novembrī Kinogalerijā veido Tavu piedzīvojumu filmu skati, kurā varēs iepazīties ar latviešu ceļotāju piedzīvojumiem amatieru safilmētos materiālos. «Mērķis ir veicināt ceļošanu un piedzīvojumu meklēšanu, turklāt pašiem filmēt ne tikai savam priekam, bet ar domu – taisu filmu.» A. Bērziņam šī ideja radās, atceroties 70. un 80. gados apmeklētās kinofilmu un diapozitīvi skates. «Vēlējos kaut ko līdzīgu atjaunot.» Nākamajā gadā plānots veidot pirmo piedzīvojumu filmu festivālu, kurā piedalīsies Baltijas valstīs veidotas piedzīvojumu filmas un notiks fotoizstāde, kas atspoguļos ceļojumus. 2004. gada sākumā tiks izsludināts konkurss, kurā varēs piedalīties jebkurš ceļotmīlis ar kameras safilmēto kadru virkni vienotā stāstā par šo ceļojumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu