Krējuma “Aperitīvs"

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar vairāki stāsti par dzīves baudām un lieliem svētkiem, kā arī cilvēkiem kas tos rada gan sev gan mums - īsāk par dzīvi, kas nav garlaicīga. Raidījuma ievadā “Aperitīvs”.

16 vīzijas

Lielais iztādes atklāšanas apmeklētāju skaits nenoliedzami leicināja, ka te ir mīlēta mākslinieka svētki. Rīgas galerijā no pagājušās nedēļas skatāmi Maijas Tabakas 16 gleznas- gan pērn radīti, gan arī līdz šim vēl neeksponēti darbi. Tie māksliniecei aksturīgajā smalka galveno varoņu portretējumā, detalizētā vides un kostīmu attēlojumā, īsāk- skaisti.

Pieņemšana lielveikalā

Pagājušajā nedēļā Rīgā tika atklāts kāds eiropas līmeņa lielveikals. Pirmās “Stockmann” iepirkties tika aicinātas dažādas prominences. Trīs stundas četros stāvos lija franču šampanietis, bet pieņemšana lielveikalā noslēdžas ar grandiozu uguņošanu. Šī reize bija īpaša, jo kad vēl pārtias nodaļā nāksies sastapt dāmas vakarkleitās?!

Armani pilsēta

Pagājušajā nedēļā Džordžo armani savā mīļākajā pilsētā Londonā atklāja retrospektīvu. Izstāde, kas atklāta Karaliskās Mākslas akadēmijas telpās piesaistījusi daudzus itāļu dizainera draugus un brenda cienītājus. Ričards Gīrs, Lorēna Hatone, Rodžers Mūrs, un Roberts de Niro, kā arī citas kino un mūzikas pasaules zvaigznes, dzerot šampanieti, izstādītajos apģērbos priecīgi atpazina arī šo to no savas garderobes.

Panteras gaitas turpinās

Iespājams pavisam drīz Stīvs Martins uzvilks inspektora Kluzo mētelīti. Komiķim jau bijušas sarunas ar MGM par filmēšanos laupītāju kulta filmas turpinājumā “Rozā Pantera”. Skaidrs, ka filmas producents un režisors būs Aivans Raitmens, taču kad tiks uzsākts darbs vēl precīzi nav zināms. Pēc oriģināla, 1964. gada “Rozā Panteras” ar Pīteru Sellersu un Deividu Nīvenu galvenajās lomās, radās daudzums televīzijas seriālu turpinājumu un animācijas filmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu