Tapusi jauna filma "Pērku jūsu vīru" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pabeigta jauna pilnmetrāžas mākslas filma "Pērku jūsu vīru", kuras scenārija autors ir pazīstamais Krievijas satīriķis Mihails Zadornovs, pastāstīja filmas veidotāju "Platforma Filma" pārstāve Iveta Krūmiņa. Jaunās komēdijas pirmizrāde notiks 24.oktobrī kinoteātrī "Rīga", kur filmu izrādīs aptuveni trīs nedēļas.

Paredzēts, ka uz filmas pirmizrādi ieradīsies arī tās scenārija autors. Filma stāsta par jaunu sievieti, kas ierodas pie laulāta pāra un sievai piedāvā savdabīgu darījumu - pirkt viņas vīru. "Tālāko notikumu attīstība ir intriga, kuru negribētos atklāt līdz filmas pirmizrādei. Domāju, ka šis stāsts būs pārsteigums daudziem," noslēpumu saglabāja Krūmiņa. Filmā galvenajās lomās darbosies aktieri Aīda Ozoliņa, Zane Daudziņa un Jānis Jarāns. Filmas režisors ir pieredzējušais animācijas filmu autors Jānis Cimmermanis, kuram šī ir debija aktierfilmu žanrā. Tāpat debija ir arī operatorei Līgai Piparei. Filmas mākslinieks ir Mārtiņš Milberts, mūzikas autors Aigars Krēsla, bet producents - Aigars Grauba. "Filmas veidošana ilga trīs mēnešus, bet pati filmēšana notika mēneša laikā - strādājām ātri. Zīmīgi, ka filmas režisoram un operatorei šī ir debija aktierfilmu uzņemšanā. Manuprāt, viņiem izdevās. Filmas producents Aigars Grauba lieliski saprata, ka, veidojot šo filmu, būtu jādod iespēja strādāt cilvēkiem ar mazliet citādu pieredzi. Viņos bija liela darba degsme. Mums šķiet, ka tā ir attaisnojusies," uzskata Krūmiņa. Filma tapusi studijā "Platforma Filma" sadarbībā ar televīzijas kompāniju LNT.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu