FK "Ventspils" treneris: spēlētāji izdarīja tik, cik viņiem ļāva pretinieks (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas virslīgas futbola kluba "Ventspils" galvenais treneris Sauļus Širmelis pēc trešdien UEFA kausa izcīņas pirmās kārtas spēlē ar Norvēģijas klubu Tronheimas "Rosenborg" atzina, ka viņa vadītās komandas futbolisti izdarīja tik daudz, cik viņiem atļāva pretinieks.

"Viss bija kā uz delnas - laukumā bija atšķirīgu svara kategoriju komandas. "Rosenborg" sastāvā katrs zināja savu vietu un nedarīja neko lieku, kamēr mūsējie ik pa brīdim mēģināja ko izdomāt, un par to nācās samaksāt ar zaudētiem vārtiem," laikraksts "Diena" citē Širmeļa pēcspēles komentārus. "Spēlētāji darīja tik, cik viņiem ļāva. Jā, viņi par maz iesaistījās divcīņās, jo baidījās tās zaudēt. Pirmajā puslaikā vārti tika zaudēti no nekā, bet tā jau arī ir meistarība. Jāpriecājas jau par to, ka varam spēlēt ar tāda līmeņa komandu. Tagad tikai vēl jāizdara pareizie secinājumi, tad nākamreiz nospēlēsim daudz labāk," atzina Širmelis. Kā ziņots "Ventspils" trešdien Liepājā piekāpās Norvēģijas čempionvienībai ar rezultātu 1:4. Atbildes spēle starp abām komandām notiks 15.oktobrī Tronheimā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu