ASV Sadalītas "Emmy" balvas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Prestižo ASV televīzijas industrijas balvu "Emmy" pasniegšanas ceremonijā svētdienas vakarā atkal triumfēja seriāls "The West Wing", kas stāsta par Baltā nama aizkulisēm - tas jau ceturto gadu pēc kārtas saņēma balvu kā labākā drāma.

Šogad šis seriāls pārspēja mafijas sāgu "The Sopranos". Tomēr "The Sopranos" revanšējās, iegūstot labāko aktieru balvas drāmu kategorijās - Džeimss Gandolfini saņēma balvu par mafijas bosa atveidi, bet Edija Falko - par viņa sievas tēlojumu. Seriāls "Everybody Loves Raymond" ieguva balvu kā labākā komēdija, savukārt labāko aktieru balvas saņēma Tonijs Šalubs ("Monk") un Debra Meninga ("Will & Grace"). Labāko otrā plāna aktieru balvas drāmu kategorijā saņēma Džo Pantoliano ("The Sopranos") un Taina Delija ("Judging Amy"), kamēr komēdiju kategorijā triumfēja Breds Garets un Dorisa Robertsa (abi - "Everybody Loves Raymond"). Aktieris Bils Kosbijs saņēma Boba Houpa balvu, atzīstot viņa izcilo darbu melnādaino aktieru stimulēšanā, izglītošanas sfērā un par viņa draudzīgo humoru. Labākā varietē seriāla kategorijā "Emmy" balvu pirmo reizi piecu gadu laikā nesaņēma seriāls "Late Show With David Letterman" - to pārspēja "The Daily Show". Savukārt pirmo reizi "Emmy" balva tika pasniegta realitātes šovam, kurā "The Amazing Race" pārspēja tādus vēl populārākus seriālus kā "American Idol" un "Survivor". "Door to Door" tika godalgota kā labākā televīzijas filma, bet par labāko miniseriālu tika nosaukts "Steven Spielberg Presents Taken".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu