Zvaigznes ierodas paspiest roku Džordžo Armani

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tikmēr Holivudā pagājušajā nedēļā visas zvaigznes bija ieradušās paspiest roku Džordžo Armani. Itāļu modes mākslinieks un slavenību ģērbējs kļuvis par pirmo Holivudas Rodeodraivas modes balvas ieguvēju.

Rodeodraiva Losandželosā ir viena no vismazākajām, bet visdārgāko veikalu ielām. Tā ir pārpildīta salvenībām, kuras šoreiz īpašu pārsteigumu sagādāja Džordžo Armani. Viņam tika pasniegta tās pašas tik slavenās un iecienītās “Rodeodraivas stila balva”.

Par modi Armani sāka interesēties 1957. gadā. Un nu viņš atzīst, ka ir ļoti gandarīts.

Džordžo Armani: “Sava projekta realizāciju sāku pirms daudziem, daudziem gadiem, tā kā esmu pagodināts būt te.”

No medicīnas studenta un mazpilsētas iedzīvotāja Armani pārtapis par elites dizaineru. Džordžo Armani darbi bieži vien izmantoti kino un mūzikā, pirmo reizi Holivudu viņš ietērpa 1980. gadā, toreiz tas bija Ričards Gīrs filmā “Amerikāņu žigolo”. Armani turpina tērpt gandrīz visas superzvaigznes - Džodiju Fosteri, Džūliju Robertsu, Raselu Krovu un daudzus citus, arī savu labo draudzeni Sofiju Lorēnu. Arī uz balvas pasniegšanas ceremoniju bija ieradusies virkne izsmalcinātu viesu.

Andželika Hjūstone: “Viņš ir gaumes rādītājs, ja agrāk dāmas nezināja ko vilkt, tad tagad tās kļuvusšas burvīgas.”

Protams, Armani ir statuss un par to savulaik bija jācīnās arī kino zvaigznēm.

Semjuels L. Džeksons: “Es labu laiku pētīju, pētīju, līdz beidzot pienāca tas brīdis, kad varēju iet iekšā un iegādāties kāroto. Ar to džemperīti biju kā apsēsts - grozījos pie spoguļa, teikdams, ka man ir Armani!”

Balvas pasniegšanas vakarā visi lielākoties bija tērpušies Armani, taču viens viņu vidū bija īpašs.

Stīvs Martins: “Šovakar esam te pulcējušies, lai godinātu Mr. Armani. Viņš šķiet te ir vienīgais, kurš droši var apgalvot, kuram arī var ticēt, ka valkā PATS SEVI.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu