Grīziņkalnā notiks otrā talka skeitparka ierīkošanai (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 6.septembrī, plkst.10 Grīziņkalnā, bijušajā karuseļu parka teritorijā, notiks otrā talka skeitparka ierīkošanai, kurā piedalīsies Latvijā pazīstamas personības, aģentūru LETA informēja jauniešu organizācijas "Avantis" direktore Ilona Bičevska.

Talkā piedalīsies Latvijā pazīstami mūziķi - grupa "Z-Scars", Ozols, Gunārs Kalniņš, aktrise Raimonda Vazdika, Ieva Pļavniece, "Sniega kluba" prezidents Ansis Egle, reklāmas dizaina studijas "Zoom" vadītājs Ēriks Stendzenieks, Rīgas skeiteri, pusaudži un viņu vecāki. Jau vēstīts, pirmā talka Grīziņkalnā tika rīkota maijā. Pēc parka teritorijas attīrīšanas no gružiem tiks uzliets asfalts un uzstādīti pirmie basketbola grozi, piebilda Bičevska. Kā ziņots, augusta beigās sākās akcija "Mani senči ir Labie!", kura organizēta, lai savāktu līdzekļus pirmā Rīgas skeitparka izveidei Grīziņkalnā. No nepieciešamajiem 50 000 latu līdz šim savākta vairāk nekā trešdaļa, sacīja Bičevska. Šoruden skeitparka pirmajā kārtā plānots uzlikt rampas ar lietderīgo platību 600 kvadrātmetru, iekārtot divus basketbola laukumus, atjaunot māju un iežogot teritoriju. Kā ziņots, patlaban Rīgā skeitlaukums tiek būvēts arī pie bērnu un jauniešu centra "Kurzeme" Imantā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu