Eiropas U-18 vicečempions Miška karjeru turpinās Spānijas trešajā līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Anrijs Miška (ar bumbu)
Anrijs Miška (ar bumbu) Foto: Sintija Zandersone/LETA

Šovasar Latvijas U-18 basketbola izlases sastāvā Eiropas čempionāta sudrabu izcīnījušais Anrijs Miška karjeru turpinās Spānijas trešās līgas vienībā Salamankas "Tormes", vēsta komanda.

Pašlaik 18 gadus vecais Miška aizvadīto sezonu pavadīja "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) vienībā "Valmiera"/ORDO, 27 spēlēs vidēji gūstot 5,0 punktus, izcīnot 3,0 atlēkušās bumbas un veicot 1,7 rezultatīvas piespēles.

Valmieras komandā Miška atradās īrē no Spānijas augstākās līgas (ACB) vienības Fuenlavradas "Montakit". Aizpērn Miška uz pieciem gadiem noslēdza līgumu ar "Montakit" klubu, kura rezerves komanda ir "Tormes".

Pēc vairākām sezonām Valmieras vienības jaunatnes sistēmā, 2015.gada vasarā viņš kļuva par otro latviešu basketbolistu, kurš noslēdzis līgumu ar Spānijas basketbola grandu Madrides "Real" (iepriekš Kaspars Kambala), tomēr pēc gada tas tika pārtraukts un nākamo sezonu jau viņš aizvadīja "Montakit" sistēmā, pārstāvot tā fārmklubu Spānijas ceturtajā līgā.

Miška Latvijā aizvadītajā U-18 Eiropas čempionātā septiņās spēlēs vidēji guva 7,6 punktus, izcīnīja 4,7 bumbas zem groziem un veica 1,7 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu