Halle Berija visbiežāk cieš negadījumos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Halle Berija ieņem pirmo vietu topā, kurā apkopotas slavenības, kas visbiežāk cieš dažādos negadījumos. Filmas "Monstru balle" 37 gadus vecā zvaigzne uzņemšanas laukumos un arī ikdienas dzīvē piedzīvojusi visdažādākos negadījumus, tostarp salauzusi roku un ievainojusi aci.

Pagājušajā gadā kopā ar Pīrsu Brosnanu filmējoties kārtējā Džeimsa Bonda sērijas filmā, Berijas acī iekļuva atlūzas no dūmu granātas, un viņu nācās nogādāt slimnīcā. Vēlāk, uzņemot mīlas ainu ar Brosnanu, Berija aizrijās ar augļiem.

"Viņa rīstījās un vicināja rokas. Es uzsitu viņai pa muguru, saliecu viņu Heimliha pozīcijā, un viņai kaut kā izdevās izspļaut kumosu," atceras Brosnans.

Šā gada maijā Berija salauza roku filmas "Gotika" uzņemšanas laukumā, un filmēšanu nācās uz laiku pārtraukt.

Pirms trim gadiem aktrises pierei pēc autoavārijas tika uzliktas 22 šuves.

Žurnāla "In Touch" ievainojamāko slavenību topā ir arī Metjū Perijs, Maikls Džeksons, Kellija Ozborna, Madonna, Harisons Fords, Dženifera Lova Hjūita, Džeisons Prīstlijs, Kianu Rīvzs un Dženifera Anistone.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu