Spīrsa un Timberleiks mainījušies ar otrajām pusēm (64)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Britnija Spīrsa savdabīgā veidā iespītē savam bijušajam draugam Džastinam Timberleikam un viņa jaunajai mīļotajai Kameronai Diazai. Popzvaigzne sākusi tikties ar aktrises bijušo līgavaini, raksta britu tabloīds "The Sun". Spīrsu sāpinājušas bildes, kurās Kamerona un Džastins redzami sadevušies rokās, un tagad viņa saietas ar filmu "Fight Club" un "American Psycho" aktieri Džeredu Leto, kurš bijis Kameronas saderinātais. Viņi izšķīrās gada sākumā pēc četru gadu kopdzīves.

Avīzei "The Sun" izdevies nofotografēt Britniju un Džeredu sestdienas vakarā pie Losandželosas restorāna "Dolce", kura īpašnieks ir Demijas Mūras mīļākais Eštons Kačers. Viņi aizbrauca dažādās automašīnās, taču vēlāk atkal bija kopā Bena Afleka 31.dzimšanas dienas svinībās. Britnija sabiedrībā nolēmusi parādīties nedēļu pēc tam, kad atklātībā nonāca Džastina un Kameronas sakars un viņi tika manīti kopā pie kāda Ņujorkas naktskluba. Britnijas draugi stāsta, ka dziedātāju šīs fotogrāfijas "sāpinājušas un aizvainojušas". Tas bija visuzskatāmākais piemērs viņu romānam. Visu nakti viņi pavadīja klubā dejojot un skūpstoties. "Britnija bēdājas, redzot, cik Džastins ir tuvu Kameronai," stāsta informēta persona. "Džereds bija plecs, uz kura izraudāties. Viņi viens otru jau diezgan ilgi pazīst kā draugi. Tomēr pēdējā laikā viņi regulāri tiekas un ir satuvinājušies." "Viņai patiesi patīk Džereda sabiedrība, bet viņi bija piesardzīgi un vairījās uzmanības, ko viņiem var izrādīt, ņemot vērā, kas ir abu bijušie mīļotie." Britnija un Džastins izšķīrās pagājušā gada martā pēc divu gadu kopā būšanas. Tika baumots, ka viņa draugu krāpusi ar dejotāju Vedu Robsonu. Viņi līdz šim bija saglabājuši labas attiecības. Gadu pēc šķiršanās Džastins, kurš tiek uzskatīts par vienu no popmūzikas iekārojamākajiem vientuļajiem vīriešiem, nesāka nopietnas attiecības, taču vēlāk draudzējies ar aktrisi Alisi Milano, dziedātājām Džentu Džeksoni un Kristinu Agileru, kā arī dejotāju Dženu Devenu. Jūnijā viņš tika manīts kopā ar filmas "Charlie''s Angels" zvaigzni Diazu. Britnija savukārt laiku lieki netērēja un drīz pēc šķiršanās no Timberleika piestrādāja, lai grautu šķīstās jaunavas tēlu, kas bija ap viņu izveidojies. Vispirms viņa parādījās aktiera Kolina Farela filmas "The Recruit" pirmizrādē. Nākamais viņas sarakstā bija "nu-metal" grupas "Limp Bizkit" līderis Freds Dērsts.

Komentāri (64)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu