Krasta ielā Rīgā par 1,2 miljoniem eiro atjaunots ūdensvads

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgā, Krasta ielā noslēgušies 1,2 miljonus eiro vērtie dzelzsbetona ūdensvada atjaunošanas darbi, informē "Rīgas ūdens" pārstāvis Arturs Mucenieks.

Viņš norāda, ka, neskatoties uz nelieliem tehniska rakstura sarežģījumiem, kas bija saistīti ar papildu apbraucamo ceļu izbūvi, darbi pabeigti noteiktajā termiņā.

Pārbūves laikā, izmantojot beztranšejas metodi, tika renovēts 2135 metrus garš ūdensvads posmā no Ogres ielas līdz Salu tilta satiksmes pārvada uzbrauktuvei, virzienā uz Lāčplēša ielu.

Vēl tika pārbūvēti arī divi ūdens iztukšošanas mezgli, izbūvēti divi pazemes tipa ugunsdzēsības hidranti un divi automātiskie atgaisotāji, kā arī nomainīti aizbīdņi un komunikāciju mezgli.

Kā apgalvoja Mucenieks, remonta laikā ūdensapgādes pārtraukumi šīs apkaimes iedzīvotājiem neradās un arī būtiski satiksmes apgrūtinājumi netika radīti.

Ūdensvada renovācija bija nepieciešama ūdenspiegādes drošības un kvalitātes uzlabošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu