Ņenaševa: Latviešu valoda mazākumtautību skolās – tā ir ilūzija! (19)

Mārtiņš Daugulis/TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Katru pirmdienu un trešdienu tiešraidē TVNET tiek iztaujāti partiju sarakstu līderi, lai deputātu darba devējam – sabiedrībai - būtu vieglāk izlemt, kurus 100 tautas kalpus ņemt darbā 6.oktobrī.

“Progresīvo” Rīgas saraksta līdere Antoņina Ņenaševa, runājot par politiskajām vērtībām un izglītības sistēmu Latvijā, norādīja, ka latviešu valodas lietojums mazākumtautību skolās šobrīd ir ilūzija un skolu sistēmu vajadzētu reformēt, izbeidzot dalījumu un par pamatu ņemot latviešu valodu. Vienlaikus “Progresīvie” redz izglītības sistēmas sākumu jau no bērnudārza, lai izbeigtu “etnodalījumu” pēc iespējas ātrāk.

Par Ziemeļvalstu ekonomiku un kas atšķir “Progresīvos” no citām partijām, kā arī kā un vai Latviju ir iespējams “pagriezt” Ziemeļvalstu virzienā - uz šiem un citiem jautājumiem Antoņina Ņenaševa atbild TVNET “Esi priekšnieks - iztaujā kandidātu!” tiešraides ierakstā.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu