Mārtiņš Ruskis akadēmiskajā vidē startēs ar jauno uzvārdu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju dziedātājs Mārtiņš Ruskis, viesojoties kanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Starp mums runājot" atklāja, ka turpina mācības Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā un to, kādi ir viņa nākotnes plāni, kuros lielu lomu spēlē arī Mārtiņa jaunais uzvārds.

Dziedātājs ar lepnumu atzina, ka ir starp tiem veiksmīgajiem, kuri apgūst akadēmisko dziedāšanu budžeta vietā. 

Uz jautājumu, vai Mārtiņam ir operas balss, viņa pasniedzēja atbildējusi apstiprinoši. "Kaut kas nāk no tā visa ārā, bet tas ir ļoti sarežģīts ceļš. Es pats vēl neesmu ielicis sevi tādā pozīcijā [operas dziedātājs], un es to nemaz negribu darīt," atklāja Mārtiņš.

Tāpat dziedātājs atklāja, ka akadēmiskajā vidē viņš ir zināms nevis kā Mārtiņš Ruskis, bet Mārtiņš Kanters - kad viņš precējās ar savu sievu Žaneti Dinsbergu, pāris nolēma pāriet sievas dzimtas uzvārdā.

"Pasē es neesmu Ruskis, mans uzvārds pasē ir Kanters. Tā doma ir tāda, tiklīdz es startēšu tajā, kas saucas akadēmiskā vide, es esmu cits personāžs," raidījumā norādīja Mārtiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu