Mūziķis Nīls Jangs slepus salaulājies ar aktrisi Derilu Hannu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EMPICS Entertainment/Code 30152/Scanpix

Slepenā ceremonijā netālu no Sanlūisobispo pilsētas Kalifornijā leģendārais kanādiešu mūziķis Nīls Jangs (72) par sievu apņēmis amerikāņu aktrisi Derilu Hannu (57).

Uz kāzām bija uzaicināti apmēram 100 viesi, tajā skaitā arī kanādiešu dziedātāja Džonija Mičela un amerikāņu dziedātājs Stīvens Stills. Visi kāzu dalībnieki tika aicināti neziņot par šo notikumu presei un paparaci, kā arī neņemt līdzi viedtelefonus un fotoaparātus.

“Fox News” ziņo, ka ceremonija speciāli ieplānota tā, lai pilnmēness laikā Jangs mīļotajai varētu veltīt lirisko balādi “Harvest Moon”.

Kā zināms, Hannai bijušas attiecības ar advokātu Džonu F. Kenediju junioru un dziedātāju un dziesmu autoru Džeksonu Braunu, kamēr Jangam aiz muguras ir veselas divas laulības. No 1968. līdz 1970. gadam viņš bija precējies ar Sūzenu Akevedo, bet no 1978. līdz 2014. gadam ar dziedātāju un dziesmu autori Pegiju Jangu.

Derila pasaulē vislabāk pazīstama ar dalību kinolentēs “Kill Bill: Vol. 1”, “Kill Bill: Vol. 2”, “Wall Street” un “Splash”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu