Klintones memuāri pārspēj grāmatu tirdzniecības rekordu .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušā ASV prezidenta Bila Klintona sievas, senatores Hilarijas Rodemas Klintones memuāri "Living History" ("Dzīvā vēsture") jau pirmajā dienā pēc iznākšanas sasnieguši izdevniecības "Barnes & Noble" grāmatu tirdzniecības rekordu, informēja izdevniecība.

Grāmatas iznākšanas dienā pārdoto "Living History" eksemplāru skaits pārsniedzis jebkuras citas "Barnes & Noble" izdotās dokumentālā žanra grāmatas tirdzniecības skaitļus. "24 stundu laikā pārdots vairāk nekā 40 000 grāmatu, tas ir milzīgs grāmatu skaits," teica izdevniecības sabiedrisko sakaru direktore Kerolaina Brauna. Šo skaitli veido no svētdienas pusnakts līdz pirmdienas pusnaktij grāmatnīcās un internetā pārdotās grāmatas. Otrdienas pēcpusdienā "Living History" bija "Barnes & Noble" vispieprasītākā grāmata internetā. "Mēs prognozējam, ka "Living History" kļūs par šīsvasaras visvairāk pārdoto biogrāfisko grāmatu, un es domāju, ka šo statusu grāmata saglabās arī rudenī," sacīja Brauna. Grāmatā Hilarija Klintone apraksta astoņus gadus, ko pavadījusi Baltajā namā kā ASV pirmā lēdija, tai skaitā arī notikumus, kas saistīti ar viņas vīra Bila Klintona un Baltā nama praktikantes Monikas Levinskas romāna izraisīto skandālu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu