Policija nošāvusi seriāla “Ātrā palīdzība” aktrisi Vanesu Markezu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Amerikāņu aktrise Vanesa Markeza (49), kura savulaik populārajā seriālā “ER” jeb “Ātrā palīdzība” atveidoja māsiņu Vendiju Goldmani, 30. augustā tika nošauta savās mājās Kalifornijas štata pilsētā Pasadīnā, ziņo “CNN”.

Apmēram divos pēcpusdienā viņas dzīvesvietā ieradās policija, lai veiktu pārbaudi. Kārtības sargi Markezu sastapuši sliktā stāvoklī, ciešam no lēkmēm un garīgās veselības traucējumiem. Pēc tam, kad viņi pusotru stundu centušies aktrisei piedāvāt medicīnisko palīdzību, viņa paņēmusi rokā ierocim līdzīgu priekšmetu un vērsusi to pret policistiem. Pašaizsardzības nolūkos viens no policijas darbiniekiem reaģējis, sašaujot aktrisi.

Markeza pēc notikušā nogādāta slimnīcā, taču viņas dzīvību neizdevās glābt. Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka sievietei rokā bijis spēļu ierocis.

Aktrise seriālā “Ātrā palīdzība”, kas bija redzams arī Latvijas TV ekrānos, epizodiski parādījās laikā no 1994. līdz 1997. gadam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu