Priesteris atvainojas Arianai Grandei par "pārāk draudzīgo" apskāvienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Priesteris, kurš soulmūzikas dīvas Aretas Frenklinas (Aretha Franklin) bērēs Detroitā "pārāk draudzīgi" pieglauda sev klāt amerikāņu popzvaigzni Arianu Grandi, atvainojies. "Tas nekad nav bijis mans nodoms, pieskarties kādas sievietes krūtīm," notikušo komentējis dieva kalps Čārlzs Eliss III.

Kad Grande, tērpusies melnā minikleitā, bēru ceremonijā nodziedāja 1968. gada hitu “(You Make Me Feel Like) A Natural Woman”, priesteris cieši apskāva jauno dziedātāju un visādi citādi izturējās pārāk familiāri. 

Piektdien, 31. augustā, par savu "pārāk draudzīgo" apskāvienu priesteris atvainojās.

"Varbūt es pārkāpu robežu, varbūt biju pārāk draudzīgs vai familiārs. Es atvainojos," viņš teica.

Tiesa, pēc ceremonijas izskanēja arī viedoklis, ka 25 gadus vecā popmūzikas lakstīgala Grande tomēr nebija īsti piemēroti saģērbusies. 

Soulmūzikas leģenda Smokijs Robinsons (78), izteicās, ka ka tērps nebija piemērots. "Man viņa ļoti patīk. Es uzskatu, ka viņa ir ļoti talantīga, taču kādam viņas komandā vajadzēja pateikt, ka šīs tomēr ir bēres, ko viņa apmeklē," viņš saka.

Atgādinām, ka Frenklina mūžībā devās 76 gadu vecumā 16. augustā.

Savukārt dienu vēlāk, 17. augustā klajā nācis Grandes jaunais albums "Sweetener".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu