Rīgā un Viļņā šonedēļ uzstāsies Džeks Vaits

Koncerts Rīgā 3. oktobrī izpārdots
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dienu pēc koncerta Rīgā (tas izpārdots), 4. oktobrī Viļņā, Siemens Arēnā, uzstāsies par rokmūzikas ģēniju nokristītais Džeks Vaits (Jack White), kurš šobrīd atrodas sava jaunākā albuma “Boarding House Reach” popularizēšanas turnejā.

Vaits ir viena no visietekmīgākajām personībām mūsdienu rokmūzikā, tāpēc viņa uzstāšanās Baltijā ir viens no 2018. gada lielākajiem notikumiem. Lietuvā, Viļņas Siemens Arēnā, Džeks Vaits koncertēs 4. oktobrī. Koncerta sākums plkst. 20. Biļetes nopērkamas šeit.

Apmeklētājiem jāņem vērā, ka koncerta laikā nebūs iespējams izmantot mobilos telefonus. Tie būs jāievieto speciālos “Yondr” maciņos. Galējas nepieciešamības gadījumā tālruni varēs izmantot īpaši šim nolūkam paredzētā zonā. Šādi mūziķis vēlas mudināt skatītājus izbaudīt koncertu kā vienreizēju notikumu. Pacelt acis no tālruņa ekrāna un piedzīvot mūziku šeit un tagad.

Izlasi Vaita jaunākā albuma "Boarding House Reach" recenziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu