«Abas malas». Cilvēkstāsts. Vilnis Ozoliņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vilnis Ozoliņš
Vilnis Ozoliņš Foto: Ekrānuzņēmums

«Arēnā Rīga» no 17. novembra līdz 19. novembrim tiks izrādīta Latvijas valsts simtgadei veltīta multimediāla izrāde «Abas malas», kurā tiks apvienota mūzika, dejas un mūsdienu tehnoloģijas. Gaidot šo vērienīgo notikumu, publicējam jaunu likteņstāstu -  "Vilnis Ozoliņš. Vīrs, kurš simtgadē Latvijai uzdāvinājis simts karotes". Noskaties video!

«Abas malas» - tas ir stāsts par mūsu vēsturi caur deju, mūziku, scenogrāfiju, video projekcijām.

Vilnis Ozoliņš savu jaunību atceras ar zaļumballēm Cēsu pusē. Visu mūžu nodarbojies ar pašdarbību, amatniecību, dziedājis korī un vēl arvien ir liels Latvijas patriots. Mūsu valstij simtgadē sarūpējis un uzdāvinājis īpašu dāvanu - 100 koka karotes.

Vairāk par piedzīvoto skaties video. 

Multimediālā deju lielizrāde «Abas malas» notiks «Arēnā Rīga» un būs viens no kulminācijas pasākumiem Latvijas simtgadē - izrāde būs skatāma 17., 18. un 19. novembrī. Biļetes organizatori aicina iegādāties jau ­­­laikus «Biļešu servisa» kasēs. Biļetes pieejamas četrās cenu grupās - par 8, 18, 28 un 38 eiro, savukārt biļetes uz ģenerālmēģinājumu maksā no pieciem līdz 28 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu