Šlesers mēnesī pa telefonu norunājis 660 latus. (41)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ministru prezidenta biedra Aināra Šlesera mobilās telefonsarunas valstij aprīlī izmaksājušas 660 latu, kas ir apmēram astoņas reizes vairāk nekā premjeram Einaram Repšem. Premjera rēķins aprīlī bija nepilni 90 lati. To apstiprināja Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāja vietnieks Aivis Freidenfelds.

Vairāk nekā premjers Šlesers runājis katru mēnesi. Janvārī viņa telefona rēķins bija 215 lati, savukārt Repšem - 125 lati, februārī - 335 lati, Repšem - 110 lati, martā Šleseram - 330 lati, Repšem - 77 lati. Šleseru sazvanīt neizdevās, taču viņa preses sekretāre Una Ulme-Sila milzīgos tālruņa rēķinus skaidroja ar Šlesera atrašanos ārzemēs un biežajiem komandējumiem. Vienīgās amatpersonas, kurām Valsts kancelejā nav mobilo telefonsarunu limita, ir premjers un viņa biedrs. Pārējiem, tostarp VK direktorei Guntai Veismanei, sarunas ir limitētas. VK direktorei un premjera biroja štata darbiniekiem apmaksā sarunas 120 latu (bez PVN) apjomā, Ministru prezidenta biedra biroja darbiniekiem un Komunikācijas departamenta vadītājam - 60 latu (bez PVN) apjomā un pārējo departamentu vadītājiem, nodaļu vadītājiem un vietniekiem - 30 latu (bez PVN) apjomā.

Komentāri (41)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu