Kas ir Diānas Kubasovas noslēpumainais vīrs?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Šonedēļ izdevums "Privātā Dzīve" publiskoja informāciju, kas liecina, ka skaistumkonkursu laureāte un modele Diāna Kubasova jau gadu ir precētas dāmas statusā. Kas ir viņas vīrs? 

Kā informē izdevums, Diānas vīrs Mārtiņš Tenbergs ir eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas kādreizējais miesassargs, kurš joprojām darbojas apsardzes sfērā. 

Tāpat Mārtiņš strādā kādā brokeru uzņēmumā. 

Pati Diāna attiecības ar Mārtiņu "Privātajai Dzīvei" komentēja skopi: "Es neko nekomentēšu un ļoti priecātos, ja jūs neko nerakstītu."

Jau vēstīts, ka "Lursoft" datu bāzē pieejamā informācija liecina, ka Diāna Kubasova augusta izskaņā noslēgusi laulāto mantisko attiecību līgumu par visas mantas šķirtību ar Mārtiņu Tenbergu.

Abu laulība reģistrēta pērnā gada aprīlī Francijā.

 

??ℂ??ℕ?ℝ????? ?? Had so much fun on the #baltachallenge this week! ? We went on a two day countryside / off-road expedition with jeeps and did so many fun things! ??We went hiking, combatted an obstacle course, made ancient style jewellery, slept in a house with no electricity and even visited a goat farm, where we milked goats and learned how to make goat cheese. ? Have you ever petted goats?? ?? Divu dienu #baltachallenge ekspedīcijā ar džipiem mēs piedzīvojām tik daudz! ? Mēs devāmies pārgājienā pa upi, pārvarējām šķēršļu trasi, izgatavojām rotas lietas un mācījāmies aust uz stellēm, gulējām mājā bez elektrības un pat apmeklējām kazu fermu, kurā mēs slaucām kazas un mācījāmies siet kazas sieru! ?? Vai Tu esi kādreiz glaudījis vai slaucis kaziņu? ? ✨✨✨ #manssamsung #galaxys9plus #samsunglv

A post shared by ???? ?????? ???? (@dianakubasova) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu