Vai sociālajos tīklos otru var noskaust? Atbild gaišreģe (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Gaišreģe Agnese Ziediņa-Zariņa stāsta par to, vai sociālajos tīklos var otru cilvēku noskaust vai jebkādi negatīvi ietekmēt. Izrādās, ka var tikai tos, kas tajā iedziļinās, un vislabākā attieksme ir - man vienalga... Skaties un uzzini!

 Vai un kā cilvēki “melo” caur telefona vai datora ekrāniem? Vai dzīve aiz “Instagram” un “Facebook” ievietotajām bildēm patiešām ir tik rožaina, kā izskatās no malas? Un vai tiem, kuri aktīvi publisko savas privātās dzīves nianses, nav bail no tā, ka skaudība, ko kāds sajutis, varētu "materializēties"? Vai dzīve virtuālajā realitātē tiešām ir neatņemama mūsdienu pasaules sastāvdaļa, vai gluži otrādi - tāda kā slimība, no kuras jātiek vaļā pēc iespējas ātrāk? 

Atbildes meklē Dainas Jāņkalnes sarunu raidījumā “Sieviete. Personīgi” trešdien, 5. septembrī plkst. 21:00, televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu