International Pony “We Love Music”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācija ir slavena ar savu elektroniskās mūzikas vēsturi un tradīcijām, atliek minēt Kraftwerk un jautājumi nerodas.

International Pony “We Love Music” (Sony) 8/12

Tomēr „smalkās” un "atslodzes" elektroniskās mūzikas mājvieta pēdējos gados ir bijusi tieši Francija – Air, Bertrand Burgalat u.c. International Pony izklausās ļoti franciski – smalki un gaumīgi, taču, kā izrādās, grupas mājvieta ir Hamburga, Vācijā. Protams, arī De Phazz nāk no Vācijas un tas nebūtu nekāds lielais brīnums, bet, manuprāt, De Phazz "jazzy-lounge/pop" stils nav liekams blakus Intenational Pony soula, fanka un disko garšīgajam kokteilim.

International Pony ir trīs cilvēki un “We Love Music” ir projekta pirmais albums, ko izdod Fat Boy Slim ierakstu izdevniecība “Skint Records”. Albumā dzirdami dažādi sempli, īpaši patīkams likās īsais skaņdarbs “Hello!”, netrūkst humora kāda imitēta radio dīdžeja personā. Mūzika vietām ļoti atgādina franču elektronikas producenta un dīdžeja Etienne De Crecy ierakstu “Tempovision”.

Albuma pirmais singls ir “Hangin’ Around”, kurā saklausāms kāds disko stila piedziedājums, hiphopa ritms un plašu skrečošana. Manuprāt, viens no šā gada baudāmākajiem "atslodzes" deju mūzikas ierakstiem.

Izdošanas datums 07.04.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu