Kristaps Skudra bez kļūdām pieveic Preses namu. (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aptaujājot zinātājus par to, vai Kristaps Skudra spēs ar riteni pieveikt Preses nama 23 stāvus, atbildes dalījās, taču braucējs pārliecinoši apklusināja šaubīgos un bez kļūdām veica grūto uzdevumu.

Kā pirms brauciena atzina pats Kristaps, viņš šo pasākumu iecerējis galvenokārt velotriāla popularizēšanai un savu labumu no tā īpaši negaidot. Uzmanību viņš piesaistīja - that''s allright! Reti kurš velo/moto triāla Latvijas čempionāta posms varējis palepoties ar tik daudz masu mediju klātbutni. Šaubos, ka vispār tāds ir bijis. (Protams, jāatzīst, ka pasākums notika arī rakstošo cilvēku galvenajā gaismas pilī). Skrienot pa priekšu fotogrāfu pūlim un sekojot visiem pārējiem, Skudra pārvarēja visus pakāpienus. Vairāk nekā 500 lēcieni, nākošais grūtāks par iepriekšējo. Ap 15.-17. stāvu fiziskā slodze lika sevi manīt īpaši stipri un atpūsties, ar priekšējo ratu atbalstoties pret sienu, vajadzēja biežāk. Taču lielākais attālums jau bija veikts un atkāpšanās ceļa nebija. Jumts tika sasniegts, un šoreiz nebija nekāda skaistā apstāšanās - "ritenis zemē un dodiet man atpūsties!". Jāatzīmē, ka gatavošanās šādam pasākumam nemaz nebija identiska piektdien paveiktajam - Kristaps trenējās tikai pāris stāvu augstā ēkā, veicot pakāpienus uz augšu un uz leju, un uz augšu, un uz leju... Ne kurš katrs no mums to spētu. Respect, aaai! Pāris minūšu vēlāk braucējs gan uztaisīja pāris triāla paraugdemonstrējumus, taču ne jau ilgi. Vēlētos norādīt arī uz to, ka ar šo pasākumu triāla klubs "Karters" prezentēja savu mājas lapu, kuru varat apskatīt "clik, clik" uz linka raksta sākumā!

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu