Krievijā "mistiski" pazudusi ceļa zīme, kas neglīti aizsedza priekšvēlēšanu plakātu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/BreakingMash

Kemerovas apgabals Krievijā gatavojas gubernatora vēlēšanām, kas notiks jau gaidāmajā svētdienā, 9.septembrī. Skaidrs, ka priekšvēlēšanu kampaņas rit pilnā sparā un būtiska to sastāvdaļa ir kandidātu plakāti brīvā dabā.

Viens šāds plakāts Gurjevskā aicina vēlētājus balsi atdot par Sergeju Civiļovu. Jāteic gan, ka plakāts uzstādīts visnotaļ neveiksmīgi, jo uz to raugoties no konkrēta skatu punkta, ātrumu ierobežojoša ceļa zīme aizsedz politiķa vārda pirmos trīs burtus un sanāk, ka 9.septembrī jābalso par geju Civiļovu.

Krievijā seksuālo minoritāšu tematika ir īpaši kutelīgs jautājums, tādēļ skaidrs, ka atbilstoša rīcība ilgi nebija jāgaida. Tas gan nenozīmē, ka plakāts tika pārcelts uz citu vietu. Nē, vienkārši vienā jaukā dienā šajā vietā vairs nav jāievēro ātruma ierobežojums, ka jābrauc ar ne vairāk kā 40 kilometriem stundā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu