Eminema filmu "8 Mile" Rīgā sagaidīs ar hiphopa pasākumu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atzīmējot pasaulē populārā repera Eminema kino debijas, filmas "8 Mile" nonākšanu Latvijā, klubā "Nautilus" 10. aprīlī tiks rīkots pasākums, kurā piedalīsies hiphopa mūziķu apvienības "Riga Records" dalībnieki.

Eminema filmas "8 Mile" prezentācijas pasākums klubā "Nautilus" notiks divās daļās, to laikā uz lielā ekrāna tiks demonstrēti fragmenti no kinofilmas, materiāls par filmas tapšanu, kā arī Eminema un 50 Cent videoklipi un koncertu ieraksti, BNS pastāstīja "Riga Records". Pasākuma laikā uzstāsies arī Latvijas hiphopa mūziķi no apvienības "Riga Records" – Ozols, Gacho, Full Clipp, Ultimāts, Fool, Eal, Apofeoz un citi. Turklāt viņi izpildīs "8 Mile" veltītu freestyle. Pasākumu vadīs populārais hiphopa mūziķis Ozols, un tā laikā notiks arī vairāki konkursi, kuros tiks izpēlētas brīvbiļetes uz filmas seansiem, kompaktdiski ar filmas mūziku un suvenīri ar "8 Mile" simboliku. Konkursa jautājumi jau tagad pieejami mūziķu apvienības "Riga Records" mājaslapā, bet filmas kompaktdiskus var iegādāties "O 79" ’veikalā. Filma tiks demonstrēta kinoteātrī "Oskars" no 11. aprīļa. Eminema debija kino "8 Mile" ir stāsts par Detroitas pilsētvidi un tajā valdošajām rasu sociālās nevienlīdzības problēmām. Skarbajos apstākļos katram jācīnās par savu izdzīvošanu, un daudziem jauniešiem hiphopa mūzika ir vienīgais emocionālais balsts. Filmā līdzās Eminemam darbojas arī Britānija Mērfija, Kima Beisingere un citi pazīstami aktieri un mūziķi. Filmas prezentācijas pasākums klubā "Nautilus" notiks divās daļās – no plkst. 18 līdz 22 tajā varēs piedalīties gados jaunākie hiphopa fani, bet no 22.30 līdz pat rītam klubs būs atvēlēts pilngadīgajiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu