Nedēļas nogales izklaide. (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāpēc lasīt to, kas tiek piedāvāts? Pāris klikšķi uz klaviatūras - un izvēlei vairs nav robežu. Tomēr informācija bez interpretācijas ir tikai skaitļu un burtu virknējums.

„Spied te, šeit ir tas, ko tu meklē.” Mūsdienās tu vari spiest te, spiest tur un domāt, ka „viss ir kārtībā”. Tāpat kā uzkāpt kādam uz kājas tramvajā un atvainoties. Tad arī ir „viss ir kārtībā”. Cik lielai jābūt apmierinātībai ar sevi un pasauli sev apkārt? Tik daudz, lai netraucētu pārējiem. Tas pat ir rakstīts konstitūcijā. Bet nekur nav minēts vajadzīgais daudzums laika un enerģijas, kas nepieciešams, lai iegūtu tieši to informācijas gabaliņu, kas ļautu padomāt un izvēlēties. Tas nekas, ka izvēle mūsdienās ir gandrīz tikai emocionālā līmenī – patīk vai nepatīk. Un nav arī svarīgi, vai fakti ir sagrozīti vai nav, jo „man tas nepatīk un tāpēc neinteresējos”.

Varbūt jūs interesē nedēļas nogales izklaide? Piedāvājumā ietilpst dažu klubu pasākumu apskats, pāris filmu ieteikumi; ja paveicas, tad kāds joks un citi "aktuāli" notikumi. Kādā formā tos pasniegt - saturisku, izsmejošu, kairinošu, neformālu, netīru un slapju...? Tie, kas "ļoti pozitīvi" ir pavadījuši otrdienu (de-phazz), labprāt apmeklētu Rīgas latviešu biedrībā notiekošo NBS orķestra 84.gadadienai veltīto bezmaksas koncertu. Tepat Rīgas centrā var aplūkot "Eksotisko kukaiņu un zirnekļu" izbāzeņus (Latvijas Dabas muzejs, Barona 4), kā arī iepazīties ar cilvēku kopējo senci - žurku. Leļļu teātrī 1.martā ir izrāde lielajiem bērniem "Cienīgi lēnīgais un durstīgi dzēlīgais". Un, protams, arī "Sniegbaltīte...", "Pintiķu ciems" un citi priekšnesumi. Zināmākās slidotavas: pie Pļavnieku ģimnāzijas, Kronvalda bulvārī, VEF stadionā, Imantā, Lido atpūtas centra teritorijā. Viens no pasākumiem, kas atkārtoti vilina Eiropa klubu elektroniskās mūzikas fanus un entuziastus, ir "Deep Finland" (Rīgas kinostudijā 28.feb.). Amerikas latviešu grupa "Adam Zahl" koncertēs Rīgā (1., 7.marts) un Jelgavā (28.feb.). Bet tiem, kas vēl nav nopirkuši Norah Jones CD, iesaku to izdarīt, jo produkts tagad ir ļoti populārs....
Kino "Rīga" demonstrē filmu "White Oleander" ar Mišelu Feiferi galvenajā lomā. Arī filma "Un tagad... dāmas un kungi" ir redzama turpat. "Analyze this" turpinājums ar Robertu de Niro skatāms "Daile I". ...eh, lai jums laba diena! Jaukā Slepkava

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu