Vācu grupa "De Phazz" labākajā sastāvā uzstāsies "Sapņu fabrikā" Rīgā. (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācu grupas "De Phazz" koncertā Sapņu fabrikā šovakar uzstāsies lielākā daļa grupas sensacionālā albuma "Daily Lama" ierakstījušo mūziķu, BNS pavēstīja Ģirts Majors.

Gaidāmajā vācu grupas "De Phazz" koncertā Rīgā uzstāsies lielāka daļa mūziķu, kas piedalījās pēdējā un īpaši veiksmīgā albuma "Daily Lama" ierakstā. "De Phazz" 1997. gadā dibināja producents Pits Baumgartners, un grupa vienmēr ieturējusi atvērtības koncepciju, proti, tajā apvienojas dažādu žanru mūziķi ar mērķi muzicēt kopā. Līdz ar to grupas sastāvs nav stingri noteikts. Grupas jaunākais un panākumiem bagātais albums "Daily Lama" ierakstīts īsā laika posmā un piedāvā plašu skanējuma bagātību. Koncertā Rīgā uzstāsies lielākā daļa albuma tapšanā pabijušie mūziķi – vokāliste Pat Apleton un Karls Friersons, trombonists Oto Engelhardts, sitamo instrumentu meistars Flo Dauners, saksofonists Franks Spaniols, taustiņinstrumentālists Markuss Langs un basists Bernds Vindišs. Biļetes uz 25. februārī Sapņu fabrikā gaidāmo koncertu iespējams iegādāties tirdzniecības centros "Alfa" un "Dole", universālveikalā "Centrs", mūzikas veikalos "Randoms" un "Upe", kā arī Kongresu nama kasēs. Biļešu cenas iepriekšpārdošanā ir astoņi un 10 lati, bet koncerta dienā tās maksās 12 latus.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu