Nacionālajā teātrī iestudē Lindgrēnes "Superdetektīvu Blumkvistu" .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Nacionālajā teātrī top muzikāla izrāde bērniem un jauniešiem "Superdetektīvs Blumkvists" pēc Astrīdas Lindgrēnes grāmatas.

Kā informēja teātrī, Lindgrēnes grāmatas dramatizējums veidots kā šodienas notikumu atspoguļojums, muzikāli ilustrējot, reizēm parodējot spilgtākos un atpazīstamākos Holivudas standartus. Izrādi iestudē režisors Jānis Kaijaks, mūzikas un dziesmu tekstu autors ir Arnis Mednis, horeogrāfs - Alberts Kivlenieks, scenogrāfs un kostīmu mākslinieks - Liepājas teātra galvenais scenogrāfs Varis Siliņš. Izrādē piedalīsies Nacionālā teātra dziedošie aktieri - Ainars Ančevskis un Egīls Melnbārdis, Karīna Tatārinova un Dita Lūriņa, Mārtiņš Egliens, Mārcis Maņjakovs, Normunds Laizāns un Normunds Bērzs, Jānis Skanis un Uldis Norenbergs, Juris Lisners, Zane Jančevska, Juris Hiršs un citi. "Superdetektīva Blumkvista" pirmizrāde paredzēta 5.martā VEF Kultūras pilī, bet sīkāka informācija par iestudējumu tiks sniegta preses konferencē 18.februārī plkst.11.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu