Rīgā koncertēs vācu grupa "De Phazz". (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācu modernās mūzikas grupa "De Phazz" pirmo reizi viesosies Baltijā, un Rīgā 25. februārī sniegs koncertu "Sapņu fabrikā", BNS pavēstīja koncerta rīkotājs Ģirts Majors.

Vācu modernā eksperimentālās mūzikas grupa sniegs koncertu Rīgā, kurā izpildīs elektroniskās mūzikas skaņdarbus sintēzē ar dažādiem pūšamajiem, stīgu, sitamajiem instrumentiem un plaša diapazona vokālām partijām. Grupa Rīgā uzstāsies kopā ar vairākiem viesmūziķiem, no kuriem katrs pārstāvēs atšķirīgu mūzikas novirzienu. Koncerta gaisotne tiks papildināta ar videomākslas elementiem. "De Phazz" mūzikā mijas dažādi mūzikas stili, un viņu skatuves sniegums vienmēr ir eksperimentāls un vienmēr atšķiras no citiem priekšnesumiem. "De Phazz" 1997.gadā dibināja vācu producents Pits Baumgartners, un šo gadu laikā grupa ierakstījusi un izdevusi četrus albumus. Līdz ar pēdējā grupas albuma "Daily Lama" klajā laišanu kolektīvs devās Eiropas koncertturnejā, un tajā iekļauts arī Rīgā gaidāmais koncerts. Biļetes uz gaidāmo "De Phazz" koncertu iespējams iegādāties lielveikalos "Centrs", "Alfa", "Dole", mūzikas veikalos "Randoms" un "Upe", kā arī Kongresu nama kasēs. Pirmās 500 biļetes maksās sešus latus, citas astoņus un 10 latus, savukārt koncerta dienā tās varēs iegādāties par 12 latiem. "De Phazz" koncertu Rīgā rīko kompānija "Positivus Music".

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu