C-Stones zvejo balsis V.Plūdoņa Kuldīgas ģimnāzijā .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai popularizētu Eirovīziju un sevi tajā, šodien 31.janvārī V.Plūdoņa Kuldīgas ģimnāzijā viesojās grupa no Ventspils C-Stones un viņu producents Agris Semēvics.

Jaunieši pastāstīja, ka uzstāties sākuši jau pusaudžu gados festivālā Saules zaķis. Tolaik grupas nosaukums bija Jūras akmentiņi, bet, dziedātājiem, pieaugot, mainījies repertuārs un nosaukums. Eirovīzijas nacionālajā atlasē C-Stones piedalās otro gadu, bet sadarbība ar producentiem A.Semēvicu un Modri Skaistkalnu sākta pirms pusgada. Ar Ventspili viņu saistība ir aizvien mazāka, gandrīz visi dzīvo, mācās vai strādā Rīgā. Pērn sapratuši, ka Ventspilī veidot grupu esot nereāli, jo „visi mediji ir Rīgā.” Nevarēdami panākt, lai ģimnāzijas audzēkņi izjautā C-Stones par mīļākajām krāsām, ziediem un nodarbēm, jaunieši iekustināja publiku ar dziesmām un atraktīvajām kustībām. „Mēs gribam, lai uzstāšanos var ne tikai klausīties, bet būtu patīkami arī skatīties,” teica C-Stones jaunie talanti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu