Blūza festivāla pārsteigums: Čiko Benkss no Čikāgas.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4. Latvijas blūza festivālā, kas šodien sāksies klubā “Alcatraz” un ilgs līdz 26. janvārim, šovakar kopā ar "Latvian Blues Band" uzstāsies viens no atzītākajiem Čikāgas jaunās paaudzes melnādainajiem blūzmeņiem Čiko Benkss.

Čiko Benkss šovakar kopā ar "Latvian Blues Band" sniegs ekskluzīvu uzstāšanos un izpildīs tikai trīs dziesmas. "Viņa dalība festivālā līdz šim brīdim bija noslēpums, bet nu to varu atklāt – viņš šovakar spēlēs festivāla atklāšanā. Tas būs aizraujošs priekšnesums, jo blūza Mekā Čikāgā viņu uzskata par vienu no talantīgākajiem jaunās paaudzes blūzmeņiem. Viņš ir aizrautīgs un ļoti "ātrs"," priecājās Dailes Zigis. 4. Latvijas blūza festivāls šovakar tiks atklāts ar Latvijas grupu koncerta dubultalbuma "Blues.LV" prezentāciju klubā "Alcatraz" plkst 19, pēc tam sāksies vakara koncerts kurā piedalīsies "Latvian Blues Band" kopā ar Čiko Benksu, grupām "Blues Cake", "Hot Dogs Extreme", "Driving South", bet vakaru noslēgs jam session. Blūza festivāla koncerti notiks arī 25. janvārī klubā "Alcartaz", plkst. 21, bet festivāla noslēguma koncerts notiks klubā "Kaļķu vārti" 26. janvārī, plkst. 19. Ieeja uz vienu koncertu maksā piecus latus. 4. Latvijas blūza festivālu rīko sabiedriskā organizācija "MMIC", to atbalsta Kultūrkapitāla fonds, Rīgas dome, Nīderlandes Karalistes vēstniecība, viskijs "Johnnie Walker", apgāds "Mantojums" "Jelgavas maiznieks" un Inese Kārkliņa personīgi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu