Paziņotas "Grammy" balvu nominācijas. (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rokmūziķi Brūss Springstīns, Šerila Krova, reperi Eminems un Nellijs, jaunpienācēji Ašanti, Nora Džounsa un Avrila Lavīna un R&B dziedātājs Rafels Sadiks nominēti piecām mūzikas industrijas prestižākajām "Grammy" balvām, kas tiks pasniegtas 23.februārī.

Kategorijā "Gada albums" nominēts Eminema "The Eminem Show", Nellija "Nellyville", kantri grupas "Dixie Chicks" "Home", rokenrola veterāna Brūsa Springstīna "The Rising" un Noras Džounsas "Come Away With Me". Uz "Gada ieraksta" balvu pretendē Vanesa Karltona ar dziesmu "A Thousand Miles", Eminems ar "Without Me", Nora Džounsa ar "Don''t Know Why", Nellijs un Kellija Roulenda ar "Dilemma" un grupa "Nickelback" ar dziesmu "How You Remind Me". Kategorijā "Gada dziesma" nominēti autori dziesmām - Avrilas Lavīnas izpildītajai "Complicated" (autore Avrila Lavīna), Noras Džounsas izpildītajai "Don''t Know Why" (autors Džese Hariss), Brūsa Springstīna "The Rising" (autors Brūss Springstīns), Vanesas Karltonas "A Thousand Miles" (autore Vanesa Karltona) un Alena Džeksona "Where Were You (When The World Stopped Turning)" (autors Alens Džeksons). Kategorijā "Labākais jaunais mūziķis" par balvu sacentīsies Ašanti, Mišela Branča, Nora Džounsa, Avrila Lavīna, Džons Meijers. Par labāko sieviešu dziedātājas titulu popmūzikā sacentīsies Šerila Krova, Nora Džounsa, Avrila Lavīna, Pinka un Britnija Spīrsa. Savukārt par vīriešu dziedātāju titulu - Kregs Deivids, Eltons Džons, Džons Meijers, Stings un Džeimss Teilors. Kategorijā "Labākais duets vai grupa ar vokālu popmūzikā" nominēti "Bon Jovi", "Bowling For Soup", "Dave Matthews Band", "No Doubt" un "*NSYNC". Kategorijā "Labākais popmūzikas albums" nominēts Noras Džounsas albums "Come Away With Me", Avrilas Lavīnas "Let Go", "No Doubt" "Rock Steady", Pinkas "Missundaztood" un Britnijas Spīrsas "Britney". Kategorijā "Labākā rokgrupa vai duets" nominēta "Aerosmith", "Coldplay", "Creed", Čads Kregers un Džozijs Skots, "3 Doors Down", "Tonic" un U2. Kategorijā "Labākais hārdroka izpildītājs" izvirzīti "Foo Fighters", "Godsmack", P.O.D., "Queens Of The Stone Age", "System Of A Down". Kategorijā "Labākais metāla izpildītājs" izvirzīti "Korn", P.O.D., "Slipknot", "Stone Sour", "Rob Zombie". Kategorijā "Labākā repere" izvirzīta Čārlija Baltimora, Misija Eliota, Īva, Foksija Brauna un Lorīna Hila. Kategorijā "Labākais reperis" izvirzīts Eminems, "Jay-Z", "Ludacris", "Mystikal" un Nellijs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu