Kellija Roulenda noliedz attiecības ar Nelliju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Meiteņu popgrupas "Destiny's Child" zvaigzne Kellija Roulenda kategoriski noliedz, ka sākusi romānu ar savu dueta partneri reperi Nelliju.

Kad Nellijs un Kellija kopīgi bija ierakstījuši dziesmu "Dilemma", izplatījās baumas par abu mūziķu tuvajām attiecībām, taču Kellija apgalvo, ka šobrīd ir brīva meitene.

Dziedātāja uzsvēra: "Es ne ar vienu uz randiņiem neeju. Pēdējā laikā visi mani izprašņā par Nelliju, un man atkal un atkal jāsaka nē."

"Šķiet, ka vainīgs ir dziesmas "Dilemma" videoklips. Mēs tur izskatāmies kā samīlējušies, bet patiesībā Nellijs ir cilvēks, ar kuru es strādāju, un šobrīd viņš man ir labs draugs un nekas vairāk. Nekādu romantisku attiecību manā dzīvē šobrīd nav," apgalvo Roulenda.

Dziedātāja arī atzīst, ka, runājot par iespējamo mīļoto vīrieti, šā cilvēka profesija viņai šķiet pilnīgi nebūtiska, un, ja vien viņš pret Kelliju būtu mīļš, viņa būtu gatava mīlēt kaut vai santehniķi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu