"McDonalds" restorānos ASV kļūs iespējams norēķināties ar kredītkarti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV ātrās ēdināšanas gigants "McDonald's" paziņojis, ka, sākot no 2003.gada otrās puses, tā klientiem ASV tiks piedāvāta iespēja norēķināties ar kredītkartēm, kas padarīs apkalpošanu kompānijas restorānos vēl ātrāku nekā līdz šim.

Veicot maksājumu par maltītēm un uzkodām, karšu īpašniekiem uz čeka nevajadzēs parakstīties. Pēc avīzes "The Wall Street" datiem, šī sistēma ļaus pabeigt transakciju piecās sekundēs pretstatā astoņām sekundēm, kas nepieciešamas tradicionālajiem maksājumiem skaidrā naudā. Kredītkaršu sistēmu pārbaudes ASV "McDonald''s" veica divus gadus. "Mūsu uzdevums bija integrēt kases aparātu ar jauno kredītkaršu sistēmu. Tas tika paveikts, un mēs domājam, ka jaunā sistēma palīdzēs nodrošināt daudz ātrāku apkalpošanu," sacīja "McDonald''s" pārstāvis Bils Vitmens. WSJ raksta, ka arī citi ASV ātrās apkalpošanas restorāni steidz ieviest līdzīgas norēķinu sistēmas. Tādi tīkli kā "Kentucky Fried Chicken" un "Long John Silver''s" pašlaik jau piedāvā kredītkaršu norēķinu iespēju dažos no saviem restorāniem. Jaunās sistēmas testēšanu ir sākuši hambugeru tīkli "Burger King" un "Wendy''s".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu