Reiniks tik tikko izvairās no nesekmības.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairākiem studentiem, arī dziedātājam Laurim Reinikam, draud nesekmība. Tāds brīdinājums vēl nesen rotāja Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas zinātņu katedras ziņojumu dēli.

Reiniks studē žurnālistos trešajā kursā un ir izvēlējies klausīties priekšmetu "ASV masu mediji" pie Kārļa Streipa. Līdz šim Reiniks nebija pietiekami čakli apmeklējis lekcijas. Streips savukārt ir stingrs pasniedzējs un pieprasa apmeklēt savas lekcijas, pretējā gadījumā students nedrīkst kārtot gala pārbaudījumus. Lektors nolēma trīs savus audzēkņus, arī Reiniku, brīdināt par iespējamo nesekmību. "Ja students neapmeklē lekcijas, viņam studiju grāmatiņā draud nulle," "Vakara Ziņām" sacīja Streips. "Es sevi uzskatu par stingru lektoru. Tādu studentu, kas neievērotu noteikumus, nav daudz — katru gadu kādi pāris." Reiniks, sev par laimi, iespējamo nesekmību uztvēris nopietni un, kā "Vakara Ziņām" pastāstīja viņa menedžeris Agris Semēvics, žigli devies uz fakultāti. "Lauris, kā pats izteicās, paspējis ielēkt braucošā vilcienā un visu nokārtojis," apgalvoja Semēvics. Kas tieši Reinikam bijis jādara, lai mīkstinātu pasniedzēja sirdi, netiek precizēts. Vairāki Komunikācijas zinātņu katedras studenti atzīst, ka Streips ir prasīgs lektors un nemēdz pievērt acis uz lekciju kavējumiem un nenodotiem darbiem. "Stingrs viņš ir, mums kursā vairāki cilvēki bija nesekmīgi, jo nebija nokārtojuši parādus. Tiesa, viņa lekcijas ir interesantas un vērtīgas," atzina pagājušajā gadā bakalaura diplomu ieguvušais Aivars.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu