Lužkova vizītei būs reāls rezultāts.

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

8. novembrī Maskavas mērs J. Lužkovs kā Krievijas galvaspilsētas delegācijas vadītājs apmeklēs Rīgas vagonu rūpnīcu, lai noslēgtu sadarbības līgumu.

Plānots, ka pēc prezentācijas a/s "Rīgas vagonu rūpnīca" un a/s "Rūpniecības investīciju aģentūra" parakstīs vispārīgu vienošanos par sadarbību modernizācijas jomā un rezerves daļu komplektu piegādi Maskavas tramvaju parkam. Jāatzīmē, ka pagājušajā gadā Rīgā tika pilnībā atjaunoti vairāk nekā 190 čehu vagoni TATRA-3, kam pateicoties vagonu ekspluatācijas ilgums tika pagarināts vēl par 15 gadiem. Rīgas elektrotransporta parks (elektriskie vilcieni, tramvaji, dīzeļvilcieni, automotrisas, kokvedēji u.c.) lieliski parādījis sevi ne tikai Krievijas teritorijā, bet arī visā pasaulē ar īpaši augstu kvalitāti. RVR produkcijas ekspluatācijas ilgums ir trīskārt pagarināts, pateicoties augstajam profesionālismam un ražošanas kultūras līmenim rūpnīcā. Rūpnīcā vislielāko uzmanību veltī XXI gadsimta elektrotransporta jaunākajām izstrādnēm – zemgrīdas tramvajam un jaunam elektrovilcienam. Tieši ar šiem projektiem paredzēts iepazīstināt Maskavas delegāciju, kura saskaņā ar iepriekšēju vienošanos gatava uzaicināt RVR piedalīties jauna tramvaja modeļa izstrādē Maskavai. Rīgas vagonu rūpnīca, kas dibināta 1895. gadā kā viens no lielākajiem Krievijas mašīnbūves uzņēmumiem, līdz pat šim laikam daudziem Krievijas iedzīvotājiem, jo īpaši darījumu partneriem, ir sinonīms augstai ražošanas kultūrai, uzticamai kvalitātei, tā ir vieta, kur ar viņiem runā vienā valodā - profesionalitātes, abpusēji izdevīgas sadarbības un siltu, sirsnīgu attiecību valodā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu