"Mikrofona ieraksti" izdos "C-Stones" albumu . (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kompānija "Mikrofona ieraksti" noslēgusi līgumu ar Ventspils grupu "C-Stones" par albuma ierakstīšanu un izdošanu, informē "Mikrofona ieraksti". Agrāk šo kolektīvu pazina kā "Jūras akmentiņus".

Grupa "C-Stones" ir sākusi sava pirmā dziesmu albuma ieskaņošanu un koncertprogrammas sagatavošanu. Patlaban studijā ierakstītas piecas kompozīcijas, tai skaitā dziesma "When Rain Will Go", ar kuru grupa, iespējams, startēs 2003.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē. Šīs kompozīcijas autors ir grupas "Tumsa" līderis Mārtiņš Freimanis. Grupas "C-Stones" pamatsastāvu veido Olafs Bergmanis, Līva Boitmane, Zane Beļska un Kristians Korns - ventspilnieki, kas daudzus gadus ir darbojušies Lūcijas Boitmanes dibinātajā un vadītajā Ventspils bērnu popgrupā "Jūras akmentiņi". "Jūras akmentiņi" ar angliskotu nosaukumu "Sea Stones" ir piedalījušies 2002.gada Eirovīzijas dziesmu konkursā un, izpildot Jāņa Stībeļa dziesmu "My Love Is For You", iekļuva nacionālās atlases finālā. 2002.gada 1.jūlijā grupa "C-Stones" noslēdza līgumu ar producentu apvienību "Aktiv Music" par dziesmu albuma producēšanu un grupas menedžmentu. Novembrī Latvijas radiostacijās nonāks "C-Stones" izpildītā kompozīcija "Your Lover", kuras autore ir slavenā amerikāņu komponiste un dzejniece Daiena Vorena. Ar viņas palīdzību topu virsotnēs nonākuši tādi izpildītāji kā Eltons Džons, Tīna Tērnere, Vitnija Hjūstone, Selīna Diona, grupa "''N Sync", Britnija Spīrsa, Kristina Agilera, Rikijs Mārtins, Enrike Iglesiass u.c. Sadarbība ar Vorenu bijusi iespējama tādēļ, ka izdevniecība "MicRec" ir šīs slavenās komponistes oficiālie pārstāvji Baltijas valstīs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu