"Latvijas ceļš" par Apiņa izslēgšanu lems nākamnedēļ.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Savienība "Latvijas ceļš" (LC) ceturtdien no partijas rindām neizslēdza Pēteri Apini, kura vārds neoficiāli minēts saistībā ar "skrejlapu skandālu", un vienojās pirmdien sasaukt ārkārtas valdes sēdi, uz kuru aicinās pašu Apini, bet viņa neierašanās gadījumā izslēgs viņu no partijas.

LC priekšsēdētājs Andris Bērziņš žurnālistiem norādīja, ka pēc ilgām diskusijām valde tomēr nolēma neizslēgt Apini bez viņa klātbūtnes. "Mēs vēlamies uzklausīt viņa paša viedokli, jo līdz šim dzirdētā informācija ir pretrunīga," sacīja Bērziņš. Viņš arī pastāstīja, ka pagaidām nav pamata runāt par citu partijas biedru izslēgšanu, taču, "ja noskaidrosies, ka vēl kādi biedri saistīti ar šo lietu, tad arī šie jautājumi tiks apskatīti partijā". BNS jau ziņoja, ka p ēc pirmdien izskanējušajām ziņām par LC 7.Saeimas deputāta Apiņa datorā atrastajiem Tautas partiju (TP) nomelnojošo skrejlapu maketiem, LC valde trešdien plānoja lemt par Apiņa izslēgšanu no partijas. Jau vēstīts, ka pirmdien Apinis pēc paša iniciatīvas tikās ar Iekšlietu ministrijas valsts sekretāru Andri Stari. Pēc tikšanās kļuva zināms, ka skandalozās skrejlapas maketētas Apiņa datorā. LC priekšsēdis un premjers Andris Bērziņš jau iepriekš ir paziņojis: "Ja kāds no "Latvijas Ceļa" būs vainīgs [skrejlapu skandālā], viņš vairs nebūs partijas biedrs."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu