Apinim draud izslēgšana no partijas.

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja izmeklēšanā apstiprināsies kāda savienības "Latvijas ceļš" (LC) biedra saistība ar Tautas partiju nomelnojošām "skrejlapām", viņš nekavējoties tiks izslēgts no partijas, apliecināja Ministru prezidenta un LC priekšsēdētāja Andra Bērziņa preses sekretārs Arnis Lapiņš.

Kā uzsvēra Lapiņš, no LC tiks izslēgti visi partijas biedri, kas ir iesaistīti šajā lietā, ja izmeklēšanas rezultāti par to liecinās. Premjera pārstāvis atzina, ka tas tiktu darīts, pamatojoties uz izmeklēšanas rezultātiem, negaidot tiesas spriedumu. Lapiņš informēja, ka Bērziņš no tiesībsargājošajām institūcijām pagaidām nav saņēmis informāciju par iespējamo LC biedra, Saeimas deputāta Pētera Apiņa iesaisti šajā lietā. Kā ziņots, iekšlietu ministra pienākumu pildītājs Ģirts Valdis Kristovskis guvis pārliecību, ka ir savākti pierādījumi tā sauktajā skrejlapu lietā, un Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs Andris Staris nepārprotami pieminējis LC 7.Saeimas deputāta Apiņa vārdu. Apinis vakar pēc paša iniciatīvas bija ieradies Valsts policijā, lai sniegtu liecības par grāmatu apgāda SIA "Nacionālais medicīnas apgāds" iespējamos saistību ar skrejlapu krimināllietu. Savukārt, kā atzina Staris, viņš Kristovski nav informējis par to, ka Apinis būtu atzinis sevi par iniciatoru tā dēvētajā skrejlapu lietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu